Perfect PR та Український Фонд Стартапів презентували серію відеороликів для промоції інноваційних стартапів в Україні

Агенція з публічних комунікацій Perfect PR спільно з Українським Фондом Стартапів (USF) презентує відеопроєкт про 15 українських стартапів, які отримали гранти для свого розвитку.

Місія USF: сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів у Україні.

Робота USF — це комплексний підхід для розвитку стартапів: кошти на реалізацію проєктів, менторська підтримка, акселераційні програми та професійне IT-ком’юніті.

За допомогою USF стартапи можуть отримати до 85 тисяч доларів США безповоротної підтримки, без втручання в їх діяльність. Основна вимога до них – стати максимально успішними.

В Україні є всі елементи для зростання екосистеми технологічних стартапів: талановита і творча молодь, успішна та зростаюча ІТ-індустрія, зростання доступу до ринку в Європі та США. USF був створений для сприяння подальшому розвитку стартової екосистеми.

USF став найбільшим ангельським інвестором в Україні, його можна порівняти з промисловий конвеєром, який підтримує українські стартапи.

Про масштаби діяльності Фонду говорять цифри:

  • 3000 оброблених заявок від стартапів.
  • 27 проведених пітч-днів з участю понад 300 стартапів.
  • 80 стартапів вже отримали фінансування.
  • 5 000 000 доларів – сума отриманого фінансування для стартапів.
  • 65 команд стартапів зараз беруть участь у Акселераційній програмі USF.

У Perfect PR впевнені, що робота Фонду – це шлях до розвитку технологічної та інноваційної України з цікавими ідеями та прогресивними проектами.

“У цьому проєкті бачимо велику місію для агенції. Ми хочемо, щоб про українські стартапи дізнались в усьому світі. Українці працюють у топових міжнародних компаніях на кшталт Google, Tesla, Apple, зараз настав час дізнатись про успішні українські стартапи, які, впевнена, лише масштабуватимуться та зростатимуть”, — Наталія Улинець, засновниця агенції Perfect PR.

Український Фонд Стартапів уже презентував результати нашої роботи: серію відеороликів показали на всесвітній виставці інновацій «Експо-2020» в Дубаї.

Ми пишаємось тим, що долучились до місії зробити так, щоб українські стартапи зазвучали на весь світ. Та раді поділитись з вами бекстейджом з наших зйомок.

Ми у соц. мережах:

Останні статті

Блог
Дизайн соціальних медіа
20.02.2024
Columns

Дизайн соціальних медіа та його роль у маркетингових кампаніях: вплив на ефективність та конверсію

Репутація
02.01.2024
Columns

Як створити успішну PR-стратегію: інструкція для «чайників»

комунікації
03.12.2023
Columns

Twitter(X): як українські бренди використовують його для креативних комунікацій

Репутація
25.10.2023
Columns

Обмовки за Фройдом та хайп на війні: ТОП-5 найгучніших PR-скандалів в українському бізнесі