5 платформ для створення презентацій

Ми вже розповідали, що розробка якісних презентацій – обов’язковий навик для будь-якого спеціаліста з комунікацій. Сьогодні ж ділимося з вами 5-ма сервісами та інструментами, які допоможуть доступно і якісно донести інформацію до аудиторії.

#1. Microsoft PowerPoint

Ця програма настільки популярна, що її, напевно, знає кожен з нас. Це виправдано, адже PowerPoint володіє всім необхідним функціоналом для створення стильних й інтерактивних презентацій. Платформа містить різноманіття шаблонів, фонів, інструментів для редагування, шрифтів тощо. Усіх функцій так багато, що лише одиниці користувачів на 100% розібралися у них.

#2. Apple Keynote

Ще одна офлайн-платформа для створення презентацій, розроблена компанією Apple. Вона містить величезний набір інструментів для редагування текстів, красивих ефектів і тем для розробки професійних презентацій. Проте прихильники Keynote акцентують увагу на тому, що ця програма значно простіша та інтуїтивно зрозуміліша у користуванні, ніж PowerPoint.

#3. Google Slides

У першу чергу варто сказати про те, що це онлайн-сервіс. А отже, він особливо актуальний для користувачів, які працюють в командах. Адже з його допомогою вдається спільно редагувати онлайн-частину презентації. Google Slides містить більшість функцій, які має PowerPoint, і передбачає зберігання в офлайн. Усі внесені правки в презентацію зберігаються в спеціальному журналі, тому користувачі можуть стежити за змінами.

#4. Prezi

Prezi – це програма для створення динамічних нелінійних презентацій. Її можна використовувати і для створення бізнес-презентацій, і для креативного представлення ідей. Головна відмінність від аналогічних платформ – можливість створювати анімовані презентації. Загалом презентація виглядає як велика карта, на якій розміщений текстовий контент, зображення та відео.

#5. Canva

Це багатофункціональна дизайнерська платформа. Сервіс, за допомогою якого вдасться розробити якісну та сучасну презентацію, а також практично будь-який візуальний контент (листівки, запрошення, банери тощо). Дозволяє використовувати не лише вже готові шаблони, а я створювати та поширювати власні. Цей інструмент особливо актуальний в той момент, коли потрібно підготувати цікаву презентацію, а часу на це – обмаль.

А якими сервісами для створення презентацій користуєтеся ви та які з них вважаєте найбільш корисними у роботі?

Ми у соц. мережах:

Останні статті

Блог
Дизайн соціальних медіа
20.02.2024
Columns

Дизайн соціальних медіа та його роль у маркетингових кампаніях: вплив на ефективність та конверсію

Репутація
02.01.2024
Columns

Як створити успішну PR-стратегію: інструкція для «чайників»

комунікації
03.12.2023
Columns

Twitter(X): як українські бренди використовують його для креативних комунікацій

Репутація
25.10.2023
Columns

Обмовки за Фройдом та хайп на війні: ТОП-5 найгучніших PR-скандалів в українському бізнесі